powerlifting

Powerlifting

Pure en rauwe kracht

Raak vertrouwd met powerlifting

Powerlifting gaat over het opbouwen pure kracht. Het mooie van deze discipline is dat het voor iedereen geschikt is. Deze vorm van gewichtheffen richt zich op de drie pijlers van krachttraining: de squat, benchpress en de deadlift.

Probeer het uit

Boek een proefles

Aanmelden

Voor elk niveau

Net als bij al onze andere groepslessen maakt het niet uit wat je niveau als sporter is. Op basis van je eigen ervaring zullen onze coaches je helpen de beste techniek te vinden op basis van je lichaamstype. Terwijl we de technieken steeds beter uitvoeren, beginnen we het gewicht op te tellen tot je je absolute maximum hebt bereikt. We doen dit door telkens te werken in cyclussen van 10 weken waarbij we in elke cyclus dus focus leggen op één van de 3 technieken. Oefeningen zoals de squat, benchpress en de deadlift hebben grote voordelen voor de botdichtheid, spieromvang, kracht en een betere houding. Dit alles zal helpen om je lichaamssamenstelling en je volledige zelfvertrouwen te verbeteren.

Powerlifting coaches en faciliteiten

Onze gekwalificeerde coaches leren je de kneepjes van het powerliften. Wij werken met alle apparatuur die een powerlifter nodig heeft. Denk aan powerracks, rubberen en metalen platen, speciale staven zoals safety squat bar en trap bar, sleds, zware zandzakken en ander Strongman materiaal.

Onze Powerlifting lessen

Het maakt niet uit of je zoveel mogelijk gewicht wilt verplaatsen, je lichaamsbouw of houding wilt verbeteren. Op basis van je doelen geven de coaches je oefeningen en gewichten die bij je doelen passen. Tijdens de Powerlifting lessen leren we je:

  • Hoe je squat, deadlift en bankdrukt
  • Optimaliseren we je techniek en houding
  • Vergroten we je kracht op de lifts
Volg ons!