personal training

Personal training

Boek een les

Raak vertrouwd met Personal Training

Personal training is een verbazingwekkend effectieve manier om je individuele doelen te bereiken. Je coach zal met je samenwerken om de fitnessdoelen te identificeren en te verduidelijken, je techniek en beweging te beoordelen en een programma op te stellen dat specifiek gericht is op het verbeteren van jouw tekortkomingen. Personal Training wordt aanbevolen als je lange tijd stilzit, traint voor een specifieke sport of evenement, aanzienlijke gezondheidsbeperkingen heeft, of gewoon de voorkeur geeft aan extra aandacht en verantwoordelijkheid.

Aanmelden?

Neem contact op

Contact

Sessies van 30 en 60 minuten

Wij bieden Personal Training aan in sessies van 30 en 60 minuten. Afhankelijk van je wensen adviseren wij jou wat het beste werkt. Om het meeste uit een sessie te halen, moet je vijftien tot twintig minuten voordat je personal training begint aanwezig zijn. Gebruik de tijd om op te warmen, zodat jij en je coach zich volledig kunnen concentreren en effectief kunnen werken aan wat je wilt verbeteren.

Individuele programmering

We weten dat elke atleet anders is en zijn of haar eigen sterke en zwakke punten heeft. Om je spel te verbeteren, kunnen we een individueel programma maken om je daar te krijgen. Het programma richt zich op het behouden van sterke punten en het verbeteren van zwakke punten. Naast het verbeteren van je technieken, kan personal training ook helpen wanneer je overweegt om de sprong te wagen en een meer competitieve atleet te worden.

Volg ons!