50+ crossfit lessen

CrossFit voor 50+

Is CrossFit iets voor mij?

Ja natuurlijk, CrossFit is voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie.

Wij geloven dat CrossFit geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd. Elke oefening is namelijk aan te passen aan jouw niveau. Wel kunnen we het ons voorstellen dat het fijn is om op je eigen tempo, in een ongedwongen sfeer en met leeftijdsgenoten te sporten. Om deze reden bieden wij een speciale lessen voor 50+’ers aan.

Volgens de beweegrichtlijn zouden volwassenen wekelijks ten minste 2,5 uur half matig intensief moeten bewegen en daarnaast spier- en botwerksterkende activiteiten moeten doen. Dit alles verlaagt het risico op chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten, depressieve symptomen en botbreuken. Door met onze CrossFit lessen mee doen kun je hier een perfecte invulling aan geven.

Ook beginnen?

Neem contact op

Aanmelden

Onze CrossFit Legends lessen

CrossFit is een allround trainingsprogramma gericht op de verbetering van kracht, uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, balans, coördinatie en meer. We werken met functionele bewegingen welke in het dagelijks leven worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een ‘deadlift’ wanneer je iets oppakt van de grond, of een ‘squat’ als je opstaat uit een stoel of een ‘farmers walk’ wanneer je de boodschap tassen tilt. Daarmee zeggen we eigenlijk: Door aan CrossFit te doen ben je ‘prepared for whatever life throws at you’!

Volg ons!