box jumps

Klaar om fit te worden?

Begin met CrossFit

Wat is CrossFit

CrossFit is een fitnessprogramma dat is ontwikkeld door coach Greg Glassman en is ontworpen om de algemene gezondheid en atletische prestaties van iedereen op elk niveau te verbeteren.

Het is een ideaal trainingsregime voor iedereen die fitter en sterker wil worden. CrossFit-trainingsmethodologie omvat gewichtheffen, gymnastiekvaardigheden, metabolische conditionering en krachttraining. We gebruiken functionele bewegingen die de kern versterken.

Onze gym is uitgerust met kettlebells, medicine balls, barbells, springtouwen en pull-up bars. We gaan terug naar de basis en werken met functionele bewegingen. De oefeningen die we doen zijn dezelfde bewegingen die u in uw dagelijkse leven gebruikt. Met andere woorden, bewegingen waar je als mens iets aan hebt.

Door een constant gevarieerd programma aan te bieden, hoef je je nooit te vervelen in onze lessen. We bieden elke dag een andere workout aan, waarbij we variëren in oefeningen, herhalingen, gewichten en duur. Dit maakt ons trainingsprogramma niet alleen super leuk maar ook uitdagend.

Benieuwd?

Boek een proefles

Aanmelden

Functionele bewegingen

We gebruiken trainingen met functionele bewegingen, constant gevarieerd uitgevoerd met een hoge intensiteit, om de resultaten te bereiken die u zoekt. Intensiteit is een snelkoppeling naar resultaten en elke training kan worden aangepast aan uw fitnessniveau. Jong of oud, iedereen werkt aan hetzelfde doel, sterker en fitter worden.

Met ons programma werk je aan het verbeteren van de tien fysieke eigenschappen van fitness: cardiorespiratoir uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, kracht, snelheid, coördinatie, behendigheid, balans en nauwkeurigheid. Hiermee bereiden we je voor op elke fysieke uitdaging in het leven.

Fitness van wereldklasse in 100 woorden:

“Eet vlees en groenten, noten en zaden, wat fruit, weinig zetmeel en geen suiker. Houd de inname op niveaus die lichaamsbeweging ondersteunen, maar geen lichaamsvet. Oefen en train grote liften: Deadlift, clean, squat, presses, C&J en snatch. Beheers op dezelfde manier de basisprincipes van gymnastiek: pull-ups, dips, touwklimmen, push-ups, sit-ups, presses to handstand, pirouettes, flips, splits en hold’s. Hard en snel fietsen, rennen, zwemmen, roeien enz. Meng deze elementen vijf of zes dagen per week in zoveel combinaties en patronen als de creativiteit toelaat. Routine is de vijand. Houd trainingen kort en intens. Leer en speel regelmatig nieuwe sporten.” – Greg Glassman

Volg ons!