Facebook E-mail RSS

Samenwerking CrossFit Twente met CrossFysio

Marina Kampschuur

CrossFit
Hoewel CrossFit een relatief blessure-arme sport is, kun je toch te maken krijgen met bewegingsgerelateerde pijn of beperkingen. Soms zijn deze het gevolg van bestaande beperkingen, van je techniek of de intensiteit. Fysiotherapeute Marina Kampschuur van Crossfysio Crossfysio heeft de CrossFit Level 1 Instructor opleiding en de Olympic Lifting-cursus gevolgd, waardoor zij met je mee kan kijken of je klachten met je techniek te maken hebben of niet. Ook is Marina gespecialiseerd in schouderklachten en lid van Schoudernetwerk Twente.

Naast fysio-/oefentherapie kun je bij Crossfysio terecht voor manuele therapie, medical taping, en het in de (sport)fysiotherapie bijna onmisbare dry needling, waarbij pijnlijk gespannen spieren via speciale technieken met dunne naaldjes tot ontspanning gebracht kunnen worden.

Roeien
Roeien op hoog niveau (LDSA1x) en ruim 20 jaar roei- en coach ervaring brengen met zich mee dat Marina dé fysiotherapeut bij uitstek is om roeiblessures te behandelen, temeer daar zij door de samenwerking met (top)coach Jan van Delden in staat is om de klachten van roeiers niet alleen te behandelen, maar ook op een roeiergometer te analyseren en daaromtrent te adviseren. Neem bij de analyse je coach mee!

Check-up
Vooral voor mensen die beginnen met de Intro bij CrossFit Twente wordt een gratis Check-up van ca. 20 minuten aangeboden. Via deze check wordt een aantal key points in het bewegen onderzocht en hoor je wat je aandachtspunten of beperkingen zijn.

Gratis inloopspreekuren
Op dinsdagen van 19.00-20.00 en zaterdagen van 10.00 tot 11.00 is er een gratis inloopspreekuur voor iedereen. Je mag ook tevoren mailen, bellen of Appen dat je komt voor het gratis inloopspreekuur. Je kunt hier bij beperkingen of blessures meestal antwoord krijgen op de volgende vragen:
– moet ik bepaalde oefeningen vermijden?
– kan ik andere oefeningen doen die de klachten niet provoceren?
– moet ik even stoppen met sporten of “eromheen trainen”?
– heb ik een behandeling nodig?

Uiteraard kun je Marina ook altijd aanspreken buiten de gratis inloopspreekuren, als zij aanwezig is bij CrossFit Twente. Of mail naar info@cross-fysio.nl of bel/App naar 06-20058857.

Verdere voordelen:
Crossfysio
– gemakkelijk afspraken maken via mail of What’s App
– indien noodzakelijk een echo maken via collega-praktijk met >20 jaar echografie-ervaring
– contracten met alle zorgverzekeraars
– behandeling ook ’s avonds en op zaterdag
– CKR- en BIG-geregistreerd.

Home PROGRAMS Samenwerking CrossFit Twente met CrossFysio