Facebook Twitter E-mail RSS

Fysiotherapie praktijk CrossFysio bij CrossFit Twente

Marina Kampschuur
Marina, onze eigen Fysiotherapeute, is bij CrossFit Twente op woensdagavond van 19.30 – 20.30 en zaterdagochtend om 11.00 aanwezig, voor een gratis spreekuur. Je kunt haar om advies vragen, en met haar overleggen of een behandeling noodzakelijk is. Tevens geeft zij advies over de uitvoering van oefeningen, in relatie tot de klachten.
Je kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken voor een behandeling.

Fysiotherapie bij CrossFit Twente

CrossFysio:

Fysiotherapie
Dry needling
Manuele therapie
Medical taping
Speciale expertise in roeien en roeiblessures
Speciale expertise in CrossFit
Specialle expertise in schouderproblemen (lid schoudernetwerk Twente)

CrossFysio is onderdeel van CrossFit Twente. Als fysiotherapeut behandelt Marina klachten (= pijn, beperkingen) aan het bewegingsapparaat. Onze specialisaties zijn schouder-, nek- en rugklachten, maar ook voor diverse andere klachten aan het bewegingsapparaat kun je bij ons terecht. Ook kun je bij haar terecht voor dry needling behandelingen. Marina heeft zich gespecialiseerd in schouderproblemen en is lid van het schoudernetwerk Twente.
Heb je klachten aan het bewegingsapparaat en wil je weten of deze behandeld kunnen worden door een fysiotherapeut, kom dan naar ons gratis spreekuur op locatie CrossFit Twente op woensdagavond van 19.30-20.30 uur, en zaterdagochtend van 10.15-11.00, verzorgd door Marina Kampschuur. Je kunt dan vervolgens eventueel een afspraak maken voor behandeling.

Je kunt Marina natuurlijk ook altijd aanspreken buiten deze spreekuren, als zij aanwezig is bij CrossFit Twente.

Marina heeft op hoog niveau geroeid (LDSA 1x), zij is tevens CrossFit Level I Instructor, en heeft de Olympic Lifting course van Mike Burgener gevolgd. Zij heeft zich o.a. gespecialiseerd in klachten, die gerelateerd zijn aan Roeien en CrossFit.

Als je een afspraak maakt, controleer dan of je voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, zo niet dan informeren wij je graag over onze geldende tarieven.
Tevens hebben wij BSN-nummer nodig en de naam en het adres van je huisarts.
Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website: www.cross-fysio.nl
Marina is bereikbaar op nr: 06-20058857.

Home Fysiotherapie praktijk CrossFysio bij CrossFit Twente